Recrutam personal calificat si necalificat DEPOZITE SI FABRICI din Anglia

0

Recrutam personal calificat si necalificat pentru DEPOZITE SI FABRICI din Anglia, Marea Britanie. PLECARE IMEDIATA! DATE INCEPERE CONFIRMATE PENTRU LUNA IANUARIE SI FEBRUARIE 2019!
Acceptam si cupluri!

FARA COMISION pentru toate ofertele de munca!
LUCRATOR DEPOZIT :

Recrutam Lucratori Depozit (Warehouse Operator) – DOAR CU LIMBA ENGLEZA LA NIVEL MEDIU!!
Depozite: Produse Alimentare/ Non Alimentare, Piese Auto , Coletarie.

Zona : Birmingham , Staffordshire – UK

– Salarizarea incepe de la 7,83 Lire Sterline Brut/ Ora, in functie de performante, ture si departament. Va creste la 8,42 dupa 6 saptamani contract. Pentru ture de noapte salarizarea este mai mare.
– Minim 40-48 ore /saptamana. Se efectueaza ore suplimentare in functie de necesitatile angajatorului, acestea sunt remunerate separat conform turelor.
– Cazare gasita de agentul imobiliar, la 65 lire/ saptamana;
– Conditii de lucru: impachetare, sortare, etichetare, verificare defecte si pregatire livrare produse (produse nealimentare/ produse alimentare/ colete/ piese auto).
– Contract cu termen nedeterminat.
– Sunt disponibile job-uri atat pentru femei, cat si pentru barbati sau pentru cupluri
– Veti lucra cu haine, produse alimentare/non-alimentare, colete sau piese auto pe care le veti ambala, eticheta, pozitiona, muta, respectand un target conform cerintelor angajatorului. Produsele sunt in functie de depozit.

CUM POT APLICA?
Ne puteti suna la 021.310.83.69 sau ne puteti trimite CV-ul pe adresa admin@eurolife-consulting.ro si vom programa un interviu la sediu, in Bucuresti, sau pe Skype /Telefon , in functie de disponibilitatea dumneavoastra.

Comentarii

Comentarii

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata