Angajam Suport Work

0

Descriere
Suntem o agenție de recrutare de renume si cu experiență. Mii de angajați și angajatori au încredere în noi. Suntem profesioniști și solizi. Pentru noi lucrează cei mai buni specialiști în resurse umane. Au calificare înaltă și sunt amabili cu candidații. Vă răspund la toate întrebările. Activăm în multe orașe din Marea Britanie. Oferim locuri de muncă într-o variată gamă de industrii. garantand locuri de muncă stabile si câștiguri ridicate. Candidații care caută locuri de muncă în străinătate au încredere în noi.. Pentru noi este important să oferim servicii la cel mai înalt nivel de calitate. Pe lângă operarea propriului nostru proces riguros, investim o mulțime de timp și resurse pentru a ne asigura că respectăm standardele cerute. Lucrăm cu cei mai buni specialiști din industriile respective. Pentru noi, aceasta înseamnă a opera profesional și etic. Pentru dumneavoastră, înseamnă relaxare și siguranță. Putem confirma acest lucru prin prezentarea Acreditărilor și Premiilor noastre:

Tel: +40 364730216
Mobile: 0771 151 155; 0770 730 119
www.gap-personnel.ro
FB: Gap Personnel Romania

Locul de munca
Gap-Personnel recruteaza personal necalificat pentru munca in Marea Britanie la Holmleigh Care Center. Acest job va fi rezidential (la casa clientilor) sau in cadrul centrului. Se va lucra cu persoane cu dizabilitati fizice, probleme mentale, probleme de comportament, probleme de acomodare/invatare, autism, bipolaritate.
Functiile pe care le poate avea un candidat, avansand in functie, sunt: support worker; active senior; senior; active deputy manager; deputy manager; manager, general manager. Trainingurile pentru fiecare grad in parte sunt facute de catre persoane calificate si cheltuielile suportate de catre Centru. Minimumul de ore lucrate sunt de 37.5 ore/saptamana dar se poate ajunge cu usurinta pana la 50-60 ore/saptamana, iar orarul de lucru este flexibil si in mai multe ture: 07:00 – 15:00/15:00-22:00/22:00-07:00.
Candidatul perfect: Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational (vorbit), abilitati bune de comunicare; empatie; luarea de decizii pe moment; rezistenta la stres; suport; supraveghere; responsabilitate; flexibilitate; pozitivitate; atentie sporita.
Salarizare
Se porneste de la salarizarea standard de 8,21 Lire/ora. Aceasta salarizare creste odata cu grila de training/experienta cu +0.50 lire pe ora pana la +1.00 lire/ora. Salarizarea este lunara, dar se poate cere avans salarial.
Alte beneficii
Transportul si transferul de la aeroport este asigurat de catre angajator (gratuit); cazarea este asigurata de catre Care Home, contra cost (£90/sapt) – singur in camera, cu toate cheltuielile incluse, (se poate retrage din salar, nu e necesara plata cazarii in avans). Detasarile catre alte azile din acelasi centru sunt platite extra +£0.45/mila si transferul platit integral. Training gratuit pe diferite nivele. (echivalentul a £1500 suportat de centru).
Acte, proceduri si documente necesare
CV (Europass de preferat) la munca@gap-personnel.com .
Interviu telefonic scurt in limba engleza (cu reprezentantul Gap Personnel si apoi cu angajatorul prin Skype sau Whatsapp)
Pachetul de inregistrare (contract de mediere, formular de inregistrare, consimtamantul GDPR, acordul parental in cazul in care exista minori in intretinere, oferta de munca, cazierul judiciar, adeverinta medicala, buletin/pasaport, formulare emise de centrul Holmleigh Care).

Ne puteti cere mai multe detalii la:
0771 151 155; 0770 730 119; 0771 151 168; 0364 730 216
Mail:
munca@gap-personnel.com
Loredana.costin@gap-personnel.com

Comentarii

Comentarii

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata