Angajam Receptioneri comenzi casca

0

Angajam Receptioneri comenzi casca pentru un Centru de Distributie de renume din Marea Britanie – incepere imediata. Acest job se va desfasura in diferite depozite din locatii diferite (Bristol, Wednesbury, Exeter, Runcorn), nu va fi necesara experienta anterioara, dar va reprezenta un avantaj. Instruirea va va fi pusa la dispozitie de catre persoanele autorizate de la locul de munca. Aveti oportunitatea de a va dezvolta pe plan profesional, cresteri salariale.
Descrierea jobului
Responsabilitatile vor include:
· Preluarea comenzilor
· Impachetarea comenzilor
· Livrarea bunurilor si consumabilelor
· Verificarea defectelor sau a elementelor lipsa
· Stocarea bunurilor
· Incarcarea bunurilor pentru a fi livrate
· Intretinerea curateniei la locul de munca.

Cerinte:
· Este necesara Limba Engleza la nivel conversational
· Experienta operator depozit (de preferat)
· Harnic, fiabil si flexibil.

Ce va oferim:
· Salariu competitiv (9 LIRE/ORA)
· Plata saptamanala , (intre £360 si £450 pe saptamana),
· Incepere imediata
· Contract de munca legal in UK
· Asistenta din partea consultantilor nostri dedicati
· Facilităţi moderne

Descrierea companiei
Gap Personnel Group se află in top 3 agenţii de recrutare industriale independente din Marea Britanie, existand pe piaţa britanică de peste 20 de ani. Din 1997 a castigat numeroase premii prestigioase care au contribuit la procesul de angajarea a peste 8000 de candidati anual in toată Marea Britanie. De asemenea , oferă locuri de muncă în cele mai mari şi mai înfloritoare sectoare de ocupare a forţei de muncă. In aceasi timp, dispune de peste 260 de recrutori dedicati, in cele 26 de agentii existente in Marea Britanie, generând o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de lire sterline pe an.
Suntem o agenție de recrutare de renume si cu experiență. Mii de angajați și angajatori au încredere în noi. Suntem profesioniști și solizi. Pentru noi lucrează cei mai buni specialiști în resurse umane. Au calificare înaltă și sunt amabili cu candidații. Vă răspund la toate întrebările. Activăm în multe orașe din Marea Britanie. Oferim locuri de muncă într-o variată gamă de industrii, garantand locuri de muncă stabile si câștiguri ridicate. Candidații care caută locuri de muncă în străinătate au încredere în noi.Pentru noi este important să oferim servicii la cel mai înalt nivel de calitate. Pe lângă operarea propriului nostru proces riguros, investim o mulțime de timp și resurse pentru a ne asigura că respectăm standardele cerute. Lucrăm cu cei mai buni specialiști din industriile respective. Pentru noi, aceasta înseamnă a opera profesional și etic. Pentru dumneavoastră, înseamnă relaxare și siguranță. Putem confirma acest lucru prin prezentarea Acreditărilor și Premiilor noastre.
Gap Personnel Group SRL
Numere de telefon
Telefon fix: +40 364 730 216
Mobil: +40 771 151 155, +40 771 151 168, +40 770 730 119
Cluj-Napoca 400000, Calea Turzii 185
www.gap-personnel.ro
https://www.facebook.com/gapromania?_rdc=1&_rdr

Comentarii

Comentarii

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata