Ingrijitori/Infirmieri persoane varstnice Germania – 1500 euro net

0

Indiferent dacă abia acum intrați pe piața muncii, dacă ați decis o schimbare de carieră, sau pur și simplu căutați un nou loc de muncă, este momentul dumneavoastră de reușită, iar Manpower vă poate ajuta să o dobândiți. Suntem lider mondial în servicii și soluții de angajare de peste 65 de ani și știm ce înseamnă să fii în căutarea unui loc de muncă. De aceea, scopul nostru este să vă ușurăm și îmbunătățim această experiență, începând cu candidatura la posturile vacante pe care le oferim și continuând cu dialogul cu consultanții noștri pe tot parcursul până la reușita angajării într-un loc de muncă potrivit stilului dumneavoastră de lucru și de viață. Este momentul să descoperiți oportunitățile oferite de Manpower, un brand al ManpowerGroup.

Cautam persoane de sex feminine/masculin, 18 – 60 ani, apte de munca, care detin cunostinte minime de limba germana (cuvinte de baza).
Experienta nu este necesara, dar este un avantaj.

Activitati: ingrijirea persoanei respective fara a se intra in zona de ingrijire medicala, curatenie strict necesar, cumparaturi.
Oferim:
Contract: perioada de 1 an, incheiat direct cu compania din Germania in conformitate cu prevederile legislatiei locale, avand incluse toate beneficiile specifice: asigurare medicala, alocatie copii, somaj samd;
– Salariu: 1500 euro net (in mana);
– Cazare si masa: gratuit la domiciuliul persoanei ingrijite; camera si baie separate.
– Program lucru: 8 luni / an, 6 zile / saptamana;
– Transport asigurat;
– Instructiaj.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la 0729800779

Comentarii

Comentarii

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata