Locuri de munca depozit Tilburg – Olanda

0

Cauți o oportunitate de muncă în logistică? Noi sigur căutăm persoane motivate și flexibile pentru a ne completa și consolida echipa.

SBA FLEX

SBA Flex este o agenție internațională de muncă care oferă locuri de muncă în domenii precum agricultură, logistică și producție în diverse ramuri ale industriei. Birourile și spațiile de cazare ale SBA Flex sunt situate în diferite zone ale Olandei, iar sediul central al companiei se află în Tilburg. SBA Flex se poate ocupa și de cazarea angajaților, dacă aceștia doresc acest lucru.

CLIENT

Vei lucra în depozitul unei companii care operează la nivel global, specializată în producția și distribuția de lumânări decorative și alte decorațiuni interioare de înaltă calitate.

DESCRIEREA POSTULUI

Ca operator în depozit vei avea diferite sarcini: preluare produse (picking), ambalare, încărcare și descărcare cutii cu lumânări decorative. Programul de lucru este de la 07:00 până la 15:00, dar în sezonul de vârf (din octombrie până în decembrie) este posibil lucrul în schimbul al doilea, de la  15:00 până la 23:00.

CERINȚA POSTULUI

·         Vorbești limba engleză sau olandeză la nivel mediu/avansat
·         Inaltimea necesara este minim 163m
·         Ești disponibil să lucrezi sâmbăta
·         Experiența în picking reprezintă un avantaj
·         Se cere cazierul judiciar

OFERTĂ

·         Dacă dorești, ne ocupăm de cazare ta în apropierea locului de muncă
·         Transport la și de la locul de muncă, cu bicicleta sau cu mașina, dacă ești cazat într-una dintre locuințele SBA Flex
·         Suport HR și administrativ în limba olandeză, engleză, poloneză și română

Ești interesat? Atunci nu ezita și trimite-ne CV-ul și o scrisoare de motivație apăsând butonul Aplică. Pentru mai multe informații, te rugăm să contactezi biroul nostru la numărul de telefon +31 (0)13 464 89 60 (NL) sau +40 (0)314 26 09 93 (RO).

Comentarii

Comentarii

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata