Gap Personnel angajeaza Operatori Depozit cu limba engleza

0

Gap Personnel Group se află in top 3 angajatori din Marea Britanie, existand pe piaţa britanică de peste 20 de ani. Din 1997 a castigat numeroase premii prestigioase care au contribuit la procesul de angajarea a peste 8000 de candidati anual in toată Marea Britanie. De asemenea , oferă locuri de muncă în cele mai mari şi mai înfloritoare sectoare de ocupare a forţei de muncă. In aceasi timp, dispune de peste 260 de recrutori dedicati, in cele 26 de agentii existente in Marea Britanie, generând o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de lire sterline pe an.

Descrierea Job-ului:

Angajam operatori depozit cu limba engleza cu incepere imediata.Nu e necesara experienta anterioara. Instruirea va fi pusa la dispozitie de catre persoanele autorizate de la locul de munca. Aveti oportunitatea de a va dezvolta pe plan profesional. Locul de munca se desfasoara in mai multe locatii.

Responsabilitatile vor include:
– Receptia comenzilor prin casca
– Impachetare si ambalare – pregatirea comenzilor
– Etichetare
– Verificarea defectelor sau a elementelor lipsa
– Stocarea bunurilor
– Intretinerea curateniei la locul de munca

Cerinte:

– Limba engleza la nivel intelegator/conversational (cel putin A2)
– Harnic, fiabil si flexibil.
– locatii: mai multe (detalii prin mail sau telefon)

Ce va oferim:

– Salariu competitiv (intre £360 si £600 pe saptamana),
– Plata saptamanala
– Incepere imediata
– Contract de munca legal in UK
– Asistenta din partea consultantilor nostri dedicati.
– Facilităţi moderne, cantina, parcare
– Suport cazare si transport
– Suport deschidere cont bancar si NINO.

Candidatii interesati sunt rugati sa ne contacteze la 0770 730 119 si la 0771 151 168, 0364 730 216 sau sa ne trimita CV-ul.
Puteti sa ne scrieti la :
munca@gap-personnel.com.

Gap Personnel Group sunt implicati in selectia, recrutarea and dezvoltarea profesionala a celor mai buni oameni, bazandu-se doar pe corespondenta dintre criteriile de selectie ale candidatiilor si acel locul de munca.

GDPR
Prin aplicarea pentru locul de munca enuntat mai sus si furnizarea datelor dumneavoastra personale, sunteti de acord cu procesarea datelor dumneavoastra in scopul angajarii sub politica noastra de confidentialitate si va exprimati in mod expres si neechivoc acordul privind libera circulatie a datelor dumneavoastra cu caracter personal. Prezentul consimtamant GDPR este valabil pe intreaga perioada de recrutare, selectie si angajare. Pentru orice informatii legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, precum si pentru exercitarea drepturilor exercitate mai sus, va puteti adresa noua, la numerele de telefon enuntate mai sus.

Comentarii

Comentarii

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata