Gestionar marfa (m/f) in Germania

0

Orizon GmbH este in Top 10 dintre firmele de plasarea fortei de munca pe piata in Germania avand peste 6.000 de angajati. Este o firma serioasa, cu angajati din diferite tari din Europa, avand pentru fiecare angajat o persoana de contact in limba materna.
Avem o varietate de clienti in toata Germania, in diferite branse, iar in prezent cautam pentru zona orasului Mannheim gestionari de marfa in depozitele alimentare de la compania de magazine Edeka si Lekkerland.

Detalii:
– Salariu – 9,96 euro pe ora
– Chirie – firma ofera contra cost chirie angajatilor in apropiere de locul de desfasurare a muncii
– Bani de transport – firma ofera 4 euro pe ziua de munca pentru trasnport
– Concediu – 24 de zile pe an
– Timpul de lucru zilnic – in functie de departamentul in care lucrati, se lucreaza in ture sau in timpi prestabiliti 8 ore pe zi
– Timp de lucru saptamanal – 35 de ore pe saptamana (tot ce este extra, se adauga intr-un cont de ore personal, iar la nevoie, in caz ca angajatul doreste o zi libera sau are nevoie urgenta de bani, se pot folosi orele extra din contul personal al angajatului)
– Oras – locul de dasfasurare a muncii este situat in zona orasului Mannheim

Pentru mai multe detalii, ne puteti trimite la urmatoarea adresa de Email CV-ul dvs. sau ne puteti contacta telefonic la urmatoarul numar de telefon:

Persoana de contact: Razvan Chirodea
Email: R.Chirodea@orizon.de
Telefon: 0049 151 12010686

Comentarii

Comentarii

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata