Muncitori construcții Germania: de la 1800 EUR net/lună

0

Pentru diverse șantiere din Germania, MeisterJob recrutează ZIDARI, ZUGRAVI, MONTATORI PARCHET, MONTATORI GRESIE ȘI FAIANȚĂ, DULGHERI ÎN CONSTRUCȚII vorbitori de limba germană (nivel începător) și minim 3 ani experiență, cu angajare la firma germană

Descrierea jobului

Condiții de salarizare și alte beneficii:

• salarizare: începând de la 1800 EUR net/168 ore lucrate
• cazare plătită integral de firmă (utilitățile incluse)
• contract de muncă legal încheiat în Germania
• contribuțiile pentru asigurare medicală, asigurare socială achitate de către firmă
• suport pe durata angajării în limba română din partea consultanților MeisterJob
• consiliere de carieră

Cerințele postului:

• nivel conversațional al limbii germane
• experiență pe același post sau un post similar

Descrierea companiei

MeisterJob recrutează încă din 2016 candidați pentru angajatori din străinătate. Propunem joburi în următoatele țări: Germania, Austria, Olanda, Belgia, Norvegia, Islanda, Danemarca, Suedia sau Finlanda. În curând vom oferi joburi și în Elveția.

Suntem o agenție de recrutare formată din specialiști cu experiență în plasarea de personal în străinătate. Oferim consultanță și sfaturi prețioase pentru alegerea unui job mai bun. Oferta noastră de locuri de muncă este una din cele mai variate de pe piață. Avem locuri de muncă potrivite pentru candidații noștri. Oferim consiliere de carieră celor care aplică pentru unul din sutele de joburi disponbile în baza de date MeisterJob. Punem la dispoziție informații complete și documentele necesare înainte de plecarea și angajarea în străinătate.

Colaborarea cu MeisterJob oferă acces la peste 300 de firme, ne diferențiem pe piață prin diversitatea joburilor propuse și timpul scurt de prelucrare a documentelor de angajare. Punem la dispoziție informații transparente despre partenerii noștri și despre angajator, înainte de a semna contractul.

Sediul nostru este în Brașov, prezența la birou nu este obligatorie, ci opțională.

Avantajele unei colaborări cu MeisterJob:

contract de muncă direct la angajatorul din țara de destinație salarii atractive, în funcție de experiența de muncă și cunoștințele de limbiă străină (germană,engleză)

începând cu 2000 – pentru meseriile calificate începând cu 1000 EUR net și cazare – pentru muncitorii necalificați

cazare asigurată de angajator consiliere de carieră suport pe durata angajării timp scurt de prelucrare a solicitărilor diversitatea ofertelor transparență, seriozitate

Activitatea MeisterJob se desfășoară conform legii și este verificată constant de autoritățile statului. Ne propunem să devenim cei mai buni furnizori de locuri de muncă în străinătate!

Ne poți contacta telefonic la oricare din numerele: 0040 771 454 060, 0040 770 993 903, în timpul programului cu publicul sau ne poți trimite un E-mail la adresa: info@meisterjob.ro și te sunăm noi.

Ofertele noastre de muncă le găsești aici: https://meisterjob.ro/joburi-disponibile/

Suntem bucuroși să ne cunoaștem!

Comentarii

Comentarii

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata